Viikko sitten meille muutti 6kk ikäinen kääpiöluppa uros Paavo. Camo ja Edi on ottaneet uuden asukkaan hyvin vastaan, Edi ei juuri enää välitä koko kaverista ja Camo taas haluaisi leikkiä Paavon kanssa. Siirrettiinkin kani tänään pojan huoneeseen tuosta käytävästä, että saisi olla välillä rauhassakin.

Camon kanssa ei olla ihmeempiä puuhailtu. Poika söi antibiootit korvatulehdukseen, arvoitus sinänsä mistä sekin on tullut, ruuasta ei pitäisi olla kyse,koska meillä syödään nappuloina Profinen lohi-perunaa. Koirakoulu on alkanut kesän tauon jälkeen, sinne pitäisi ensi maanantaina mennä. Saas nähdä, mitä siitä tulee.. Pitää treenata kotona liikkeitä ennen sinne menoa, eipä tarvitsis hävetä silmiä päästään kun ei koira osaisikaan enää opittuja asioita! Pitäisi katsoa mihin näyttelyihin sitä poikaa veisi, katsoa sopiva ajankohta itselle. Sain juuri tietää, ettei oma terveyteni ole ihan kunnossa, täytyy ajoittaa näyttelyt viikoille, jolloin itsellä on tutkimukset, lääkitys ja olo on kohdillaan. Se hyvä tässä sairaudessa on, että voi hiukan ennakoida huonompaa kautta.

Camo on taas kovasti kasvanut, massaa alkaa tulla enemmän ja enemmän ja enemmän. Kuinka jätti tuosta pojasta aikanaan tulee? Tuntuu että kaulapantoja saisi uusia koko ajan, kun kiristää jo korvien kohdalta, siitä ei liene kyse, että pojan aivot olisi liian isot ;) Camo menee varmaan tässä parin kuukauden sisällä lonkkakuviin, hauskaa! Toivottavasti tulisi hyvät tulokset, pääsis poika sitten tulevaisuudessa naisiin!