Tuttuun tapaan, iltaruokien jälkeen rapsuttelin koiria keittiön lattialla. Camolla on tapana vilautella aina välillä, näinpä siis kävi nytkin. Rapsuttelin Ediä toisella kädellä, ja toisella rapsuttelin Camoa leuan alta, kohta alkaa hirveä huuto ja sitä itteään valuu sieltä :D joopa, voi kai se rapsutuskin sitten niiiin hyvälle tuntua ;) Vaan kylläpä saatiin melkoiset naurut, kun Camo kulki kotia ympäri ulvoen ja hiukan häpeillen..reppana..

Camolle tuleekin ihan ehta nainen, jahka neiti malttais aloitella juoksujaan.. Ja jollakulla on ihan järkyttävä pentukuume, ei siitä pääse yli, ei varmaan sittenkään, kun pentu täällä olisi :D

Näyttelyt tulee tältä vuodelta olemaan ohitse. Alkuvuodesta on sitten sitäkin enemmän menoa... Mulla alkoi työt, joten ne rasittaa aika paljon kulkemista. Mutta täytyy toivoa alkuvuoden näyttelypäivät vapaiksi. Kasvattajan peruskurssillekkin pitäisi suoriutua menemään alkuvuodesta. Kennel nimen pähkäily alkakoon... Jos joskus, kun lapset kasvaa jne. voisi katsoa, uskaltaisiko sitä pentueen teettää!

Tässäpä vielä aiheeseen sopiva kuva. Näin meillä ;)