Joulukinkut on nyt syöty, ja -32 pakkasessa yritetty sulatella joulun tuomia kiloja pois.

Camolle sattui pieni haaveri joulukuun alussa. Iltapissalta sisälle tullessa huomasin, kun tassusta tuli reippaasti verta. Ulkona, ilmeisesti johonkin jääkokkareeseen oli Camo saanut kynnen iskettyä niin, että se oli kuin naurava nakki, kärjestä juureen saakka halki. Eipä siinä auttanut kun soittaa kuopioon yksityiselle päivystäjälle ensiapu neuvoja, ja varattiin aamulle ell aika. Camo nukutettiin ja kynsi poistettiin, jäljelle jäi ainoastaan ydin. Betadine haude tassussa kotiuduttiin kipulääkkeiden ja antibiootin saattelemana. Seuraavat kolme päivää oli kipeitä Camolle. Hyvin tassu kuitenkin parantui, eikä enää ole ollenkaan kipeä. Eikä onneksi tulehtunut, tmv.

Katsottiin ensivuodelle hiukan näyttelyitä,seuraavat suunnitelmissa:

19.3 Tuusniemi

16.4 Outokumpu

29.5 Varkaus

11.6 Pieksämäki

18.6 Lapinlahti

9-10.7 Heinävesi

16.7 Pieksämäki

6-7.8 Kuopio

13-14.8 Joensuu

27.8 Suonenjoki

29-30.10 Seinäjoki

Noihin pyritään pääsemään, kun ovat tässä suhteellisen lähellä. Töistä vaan vapaata toivomaan =) Mies meinasi, jos oltais käyty ulkomaillakin, kuten Virossa ja Ruotsissa, jos siellä sattuisi sopivaan saumaan näyttelyitä olemaan, ja tuomari olisi sellainen, jolle kannattaisi sinne asti arvosteltavaksi viedä. Ensi vuonnahan muuttuukin nuo arvostelut mielenkiintoisella tavalla. Juuri kun on itse oppinut, mitä mikin väri ym. tarkoittaa, taas vaihtuu systeemit. No, voihan sitä aina apua kysyä muilta kehän vierustoilla olijoilta.

Edi on alkanut lihoa. Aiemmin söi Profinen lohi-pottua, kokeilen nyt vaihtaa ruuaksi saman valmistajan kevyt lammas-perunan, josko tuo vähän hillitsisi tuota lihomista. Ei kehtaisi ruokamääriä pienentää, kun kaveri kuitenkin liikkuu suhteellisen paljon. Camo saa jatkaa samoilla ruuilla kuin aiemminkin, eli tuolla lohi-potulla.

MAHTAVAA JA MENESTYKÄSTÄ UUTTAVUOTTA IHAN JOKAISELLE!