Olenkin unohtanut koko blogin olemassa olon,hupsis..

Noh, aloitellaanpas tuossa alkukeväästä, Camolla kävi täällä neitokainen siinä mielessä, että sieltä olisi pieniä riiviöitä syntynyt. Molemmat oli ensikertalaisia, ja Camo laukesi aina liian aikaisin, tai narttu ei jaksanut olla Camon alla..Perille kyllä satsit saatiin, mutta valitettavasti narttu jäi tyhjäksi. Luontoäiti puuttui peliin..

Kävimme talvella Tuusniemellä näyttelyssä, Camo sai sieltä EH,eli erittäin hyvä.Tuomarina oli ihana Jari Laakso. Hän antaa kehässä koiran olla koirana, ja keskittyy nimenomaan koiraan, ei handlerin asustukseen tmv. Huippu tyyppi!!

...pistä mies kuvaamaan niin tiedät tuloksen ;)

 

Meille tuli kesäksi hevosia, tai oikeestaan ne tuli jo toukokuussa. Niiden piti olla vain kesä meillä, mutta kappas vaan, ostin molemmat ,minkäs sille voi :D

...tän puun takaa on varmaan ihan turvallisinta tutustua Arttuun...

 

Kesän aikana Camo käväisi myös Varkaudessa näyttelyssä, jotka meni perseelleen ihan suoraansanottuna MINUN takia, jännitin ihan liikaa, ja Camo on niin äidin poika kun voi vaan olla, joten sekin sit häsläs siinä, ja Tuomarin vaatteet pääs pesulaan,ups!!Arvostelu oli sinänsä ihan ok, tuloksena H, eli hyvä.

Suoraan tuolta reissulta Camo lähti kohti eteläistä suomea toisen morsian ehdokkaan luokse. Kemiat oli natsannu molemmilla heti, ja astumisia oli, sekä varmistuksena vielä siemennys, jolloin Camon sperma myös tutkittiin hyvänlaatuiseksi. Valitettavasti tämäkin narttu jäi tyhjäksi, ja vei vielä siitä perheestä vanhimman,arvokkaan herran sateen kaari sillalle. 

                                                                        AATOKSELLE JA MIRVALLE

"Äänen kuulen tutun hiljaisen, Silloin aivan liikutun koska muistan sen pienen ajatuksen. Ajatuksen Rakkauden ja sitä mielessäni yhtä toistan ja toistan Kunnes nukahdan ja unohdan, kaiken sen tarpeellisen jonka kuulin tuulessa yksin seisoessani, havahdun kaivaten muistaakseni: Sydän ei unohda milloinkaan vaan se jaksaa ikuisesti Rakastaa"

                               Rakkaudella Emma & Camo

 

Tästä eteenpäin, vaikkapa seuraavalla, kesäisellä kuvalla, josko se toisi hyvää mieltä, meille jokaiselle.

 

Camo on ollut paljon minulla mukana tallilla, ja tykkääkin siellä kovasti olla. Laitumella juoksee hevosten kanssa, välillä kakkaa syöden, ja viileässä tallissa vilvoitellen.Uimassakin on käyty, vaan ei enää käydä, koska hotspot napsahti heti silmien väliin, vaikka kuivasin koiran huolellisesti!!

Ostimme uuden talon, tai vanhahan se on, mutta ensimmäinen meidän ikioma ( pankin ). Siellä on tilaa temmeltää koirien, tontti on himpun päälle 1,6 hehtaaria, joista suurin osa taitaa olla aikalailla hevosten laitumia. Meillä on siellä myös talli, johon kaupanpäälle saamme 2 talli kissaa. Hiukan jännittää, kuinka koirat suhtautuu niihin, eivät nimittäin ole olleet kissojen kanssa kovin tekemisissä. Eiköhän ne juttuun tule, kun kanitkin hyväksyttiin porukkaan. Elämme siis syyskuun puolessa välissä aika korvessa. Kauppaan on matkaa 14km, mutta itsehän olemme halunneet taloa kauempaa kylää, saa olla rauhassa, ja on TILAA!

Edi poseeraa, ei ajettukaan turkkia pois tänä kesänä.

 

Tässä välissä meillä oli vielä vierailulla narttu bullmastiffi kaverin luota. Ihan vain lomailemassa, ei rakkauslomalla. Hienosti sopi tyttö meidän laumaan, ja muutaman kuukauden täällä viihtyi, en kyllä olisi raskinut antaa sitä takaisin, muistutti luonteeltaan niin paljon ensimmäistä bullmastiffiäni, Dogtor Aglow Annabel "Emmaa". Tässä haaveilen narttu pennusta, ja pienimuotoisesta kasvatus toiminnasta. Kunhan saisin päätettyä sen kennel nimen..Ehdotuksia on niin monia, ettei osaa päättää laisinkaan.

Haisuli Camo

 

Camo kävi nyt Joensuun näyttelyissä 13-14.8.2011 Joissa meni erittäin hyvin. Olen todella onnellinen Camolle saadusta hyvästä kokemuksesta varkauden jälkeen. Lauantaina Camo oli ainut uros, joka sai ERIn eli laatuarvostelussa tarkoittaa Erinomaista, saaden myös SERTIN, CACIBIN ja oli VSP. Viimeisen sertin metsästys alkakoon, ja toisen CACIBin. Tässä arvostelu " Correct type. Strong head.Correct teeth, dark eyes. Correct outline. Moved free". Lyhyt ja ytimemekäs, tuomarina oli Karl P. Reisinger, ja hän laski KAIKKI Camon hampaat. Handlerina toimi Sanna Karttunen, suuri kiitos hänelle, ja Camon hovikuskina toimi "ilkeä äiti-puoli" Heidi Räty-Korhonen, lupasin Heidille skumppa pullon, mikäli he reissusta tuovat Sertin, ja lauantaina piti Alkoon mennä :D

Sunnuntaina meillä oli tanskalainen tuomari Brigitte Thilemann, ja kolmas kerta toden sanoo, tanskalaiset eivät pidä laisinkaan Camosta. Arvostelua ihmettelen, Camo sai ERIn ja oli PU3, arvostelun perusteella itse tuomarina olisin antanut korkeintaan Hn. Tässä arvostelu " 2 years old. Very Small,Nice head with typical skull. Good muzzle. Dark eyes, but too open eyes. The ear-set could be better. Strong neck. The back is soft. Well angulated front and near, good bone for the size. Very nice colour. Moves with good. Flow in the near, a little loose from front. Very nice temperament". Mitenkähän kiinalaiset silmät tuolla koiralla pitäisi olla? :D ja ei tuo minusta kovin pienikään ole, painoa alkaa olla liki 60kg, ellei jopa ylikin. Ilkeä äiti-puoli kehoittikin, tai oikeastaan käski Camon dieetille, ei se läski oo :P Se on vaan ollu vähä äipän herkuilla...Liikaa... Jälleen handlerina toimi Sanna Karttunen, suuri kiitos hänelle. Itse en päässyt ollenkaan paikalle, olin töissä. Mutta tässäpä nähtiin, että osaa se Camo olla kehässä ehkä paremmin muun esittämänä. Ikävä oli poikaa kovasti, onneksi se tuli jo tänään kotiin. Väsynyt se kyllä on! Mutta kokonaisuudessaan olen erittäin erittäin onnellinen,tyytyväinen ja iloinen viikonlopusta! Minun pieni poika oli taas maailmalla ilman äitiä.

 

Camo kävi myös studio kuvauksissa, innolla odotan tulevia kuvia. Lupa on annettu käyttää kuvia mainontaan, kuulostaa erinomaiselta!