Täällä kirjoittelee 23 vuotias kahden lapsen äiti, jonka sydämen ovat ruttuturvat vallanneet!

Pyrin kertomaan täällä 04/09 syntyneen bullmastiffi uroksen elämästä ja seikkailuista, johon kuuluu myös 11/06 syntynyt sekarotuinen Edi poika. Luultavasti tulen kertomaan myös koirasta, joka minut tähän rotuun sai rakastumaan, elämäni koira Dogtor Aglow Annabel "Emma". Hauska sattuma, että koiralla ja emännällä on sama nimi =)

Camo tuli 2009 kesäkuun lopussa suomeen espanjasta, Camo on sijoituksessa meillä hyvän ystäväni kautta. Poika asettui heti omaan uuteen kotiinsa ja Edi oli aivan onnessaan, kun sai uuden pienen kaverin. Emman kuolemasta oli kulunut melkein 7 kuukautta, jona aikana Edi oli meidän ainoa koira. Edi otettiin alunperin Emmalle kaveriksi.

Nyt tämä vauhtikaksikko keksii yhdessä kivoja kepposia, ei niin kivoja kepposia, ja ovat erottamattomat ystävät. Koirat meillä saa olla irti aidatulla pihalla ja juosta niiiin paljon kuin jaksavat! Camon kanssa käymme ajoittain koirakoulussa oppimassa ja muistelemassa ihan kaikkia arjessa tarvittavia käskyjä ja oppeja. Välillä kaikki muistetaan hyvin ja välillä mennäänkin dementian puolelle, olevinaan ei osatakaan yhtään mitään ja paljon hauskempaa olisi päästä riehumaan toisten koirien kanssa! Camo käy myös näyttelyissä, sen mitä jaksan ja pystyn käyttämään perheen pyörittämisen ohella. Pääasia tässäkin hommassa on se yhteinen kokemus ja yhdessäolo, vaikka onhan se mukava tunne jos menestystäkin sattuu tulemaan.

Katsotaan mitä tekstiä tänne tulevaisuudessa saan laitettua, ja osaanko käyttää edes koko blogia :D